Malaysia Number 1 Board


Advertise With Us Now


Sponsored By
InstaForex

Go Back   Malaysia Number 1 Board > Search Forums


Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Q_Ayrex
Forum: Forex Discussion 04-27-2017, 12:19 PM
Replies: 10
Views: 686
Posted By Q_Ayrex
akaun demo itu penting bagi sesiapa yang akan...

akaun demo itu penting bagi sesiapa yang akan memulakan perniagaan forex ataupun binari. tapi kita juga perlu belajar untuk mendapatkan ilmu di real akaun. kita boleh mulakan dengan sedikit amaun.
Forum: Forex Discussion 04-27-2017, 12:07 PM
Replies: 24
Views: 838
Posted By Q_Ayrex
what broker did you choose sir? i thought that...

what broker did you choose sir? i thought that some broker have manipulate data in mt4 cz i have an experience as you. therefore now i am very careful to choose a broker. or you can try to trade in...
Forum: Community Talk 04-12-2017, 02:45 PM
Replies: 2
Views: 487
Posted By Q_Ayrex
Hello David. . Nice to meet you I will call you...

Hello David. . Nice to meet you
I will call you david..je
Forum: Suggestion and Feedback 04-12-2017, 02:30 PM
Replies: 17
Views: 1,629
Posted By Q_Ayrex
I am a newbie here.. and i want to know about...

I am a newbie here.. and i want to know about forex in this forum
Forum: General Financial Planning 04-12-2017, 01:26 PM
Replies: 19
Views: 4,324
Posted By Q_Ayrex
Thanks for your share. Saya suka dengan apa yg...

Thanks for your share.
Saya suka dengan apa yg ditulis oleh tuan ts.. dan semua yg sharing kat sini
Forum: Stock Market 04-12-2017, 01:22 PM
Replies: 4
Views: 1,673
Posted By Q_Ayrex
Saya pun lg takut untuk masuk kat trading...

Saya pun lg takut untuk masuk kat trading stock..sebab modal besar mesti ada bah
Forum: Malay Musics 04-12-2017, 01:14 PM
Replies: 19
Views: 2,821
Posted By Q_Ayrex
Saya baru dengar lagu najwa latif di tahun nie.....

Saya baru dengar lagu najwa latif di tahun nie.. huhuhu..
Forum: Forex Brokers 04-12-2017, 11:52 AM
Replies: 4
Views: 1,069
Posted By Q_Ayrex
Broker armada yg kini dah jadi ticmill...

Broker armada yg kini dah jadi ticmill kn..
Broker yg bagus untuk trader
Forum: Forex Brokers 04-12-2017, 11:50 AM
Replies: 2
Views: 864
Posted By Q_Ayrex
Mau menyediakan sinyal untuk suatu broker...

Mau menyediakan sinyal untuk suatu broker kah..
Syang dah lama ruh thn 2013. Huhuhu
Forum: Forex Brokers 04-12-2017, 11:45 AM
Replies: 3
Views: 412
Posted By Q_Ayrex
Saya juga tadinya trading forex. Tapi akhir akhir...

Saya juga tadinya trading forex. Tapi akhir akhir ini saya mempelajari hal baru pada binary option. Sehingga saya merasa seperti seorang newbie lagi.
Lagi banyak belajar untuk hal hal baru.
Forum: Forex Discussion 04-11-2017, 01:46 PM
Replies: 24
Views: 838
Posted By Q_Ayrex
kalau saya lebih suka dengan broker yang...

kalau saya lebih suka dengan broker yang mempunyai kemudahan withdraw.. kalau boleh yang autowithdraw lah..
Forum: Forex Brokers 04-09-2017, 09:40 AM
Replies: 14
Views: 3,168
Posted By Q_Ayrex
Terimakasih telah berikan informasi baik dan saya...

Terimakasih telah berikan informasi baik dan saya nak buat thread dengan elok bertajuk ayrex broker.
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:13 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.